Destek & Sık Sorulan Sorular

Yazılım hakkında bütün merak ettiklerinizi cevapladık. Bizimle çalıştığınız süreçte biz her zaman sizin yanınızdayız. Sitenizde çıkan problemleri anında çözüme kavuşturacağız. Uzman ekibimizle birlikte sorunlarınıza destek olacağız.

Haber Yazılımı Hakkında Sık Sorulan Sorular

Haber yazılımı paketlerimiz hakkında çok sorulan soruları aşağıda sizler için cevapladık. Merak ettiğiniz bir soru varsa bakabilirsiniz.

Haber Soft Yazılımı ile yapay zekayla, haberlerinizi çok rahat bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Yapay zeka sistemlerimizle eklemiş olduğunuz veya eklemek istediğiniz haberleri tek bir tuşla haber yazılımı sayesinde anında özgünleştirip seo uyumlu yapabilirsiniz.

Profesyonel haber yazılımı sayesinde sitenizin bütün alanlarını sürükle bırak mantığıyla kendinize özel tasarlayabilirsiniz.

Evet hali hazırda bir haber siteniz varsa haber soft yazılımına haberlerinizi ücretsiz aktarıyoruz.

Rss okuyucu modülü istediğin bir haber sitesinden haberleri alabileceksiniz, üstelik özgünleştirip ekleyeceksiniz. Haber yazılımı sizlere sunduğu bir harika özellikte haberleri istediğiniz zaman yayınlayacaksınız.

Abonesi olduğunuz bütün haber ajanslarından haberleri otomatik veya manual ekleyebileceksiniz. En önemlisi de Haber yazılımı Ajanstan gelen haberi tek tuşla size özgünleştirecek.

Haber yazılımı kurulumu için bizlere ödeme yapmayacaksınız. Herkesin ücret aldığı bu kurulumu, biz değerli müşterilerimizden kesinlikle almıyoruz.

Yazılım ücreti tek seferlik ömür boyu olmaktadır. Sadece aylık veya yıllık Hosting ücreti almaktayız.

Profesyonel haber yazılımı paketini alan müşterilerimize özel olarak Mobil uygulamalar ücretsiz verilecektir. Ayrıca Mobil uygulama diğer paketler içinde bizimle iletişim kurarak satın alabilirsiniz.

Evet profesyonel haber yazılımı basın ilana uyumlu bir yapıya sahiptir. Basın ilanları için özel sayfaları mevcuttur.

Bizimle İletişim Kurun

Bizimle iletişim kurmaktan çekinmeyin kafanıza takılan sorularınız varsa lütfen iletişime geçin. Biz sizler için varız.